top of page
Search
  • Forta PRO

BERKELEY HOMES, BUILDING 11” IEGŪST BALVU „GADA LABĀKAIS PRIVĀTAIS MĀJOKĻU PROJEKTS 2020”!

Luksusa klases daudzdzīvokļu nama Londonā moduļu projektēšanu un izgatavošanu ar piegādi uz Londonu veicis Forta PRO

2020. gada 15. oktobris - Londona, Apvienotā Karaliste – „Offsite Awards” žūrija ir paziņojusi 2020. gada saliekamo moduļu ēku pasaulē prestižās balvas ieguvējus. Šogad „Offsite Construction Awards” organizētāji saņēma vairāk nekā 200 pieteikumus no uzņēmumiem, kas ir nozares līderi inovāciju un ekspertīzes jomā. Sīvā konkurencē „Berkeley Homes (East Thames) - Building 11 - Royal Arsenal Riverside” ieguva „Offsite Awards” balvu kategorijā „Gada labākais privātais mājokļu projekts 2020”! Forta PRO ēkas moduļus izgatavoja Latvijā, kā arī veica visu moduļu piegādi uz Londonu.


Projekts „BUILDING 11 - ROYAL ARSENAL RIVERSIDE”, Londonā, Apvienotajā Karalistē, ir lielisks piemērs sadarbībai un veiksmīgam darbam starp Forta PRO kā moduļu ražotāju, arhitektiem un klientu. Projekts ietver luksusa klases dzīvokļu kompleksus, kas grezni iekļaujas pašā pilsētas sirdī - Vūlvičas apkaimē, apvienojot vēsturiskās vērtības ar mūsdienu ērtībām. Šis projekts bija pirmā sadarbība starp Forta Pro un Royal Arsenal Riverside. Pārraugot katra projekta posma norisi, sākot no projektēšanas un līdz moduļu izgatavošanai, piegādei, montāžai, kā arī apdares darbiem, Forta PRO saražoja 48 moduļus, kuri pārtapa 6 stāvu kompleksā ar 19 jauniem dzīvokļiem.

Projekta izstrādes gaitā bija jāņem vērā konkrētās vietas elegance, praktiskums un vēsturiskā vērtība, jo atsevišķas kaimiņos esošās apbūves daļas ir ar 250 gadu vēsturi. Visām projekta detaļām projekta ietvaros bija pieejami 3D rasējumi, kas ļāva ievērot attiecīgā rajona sarežģītās stila prasības, integrējot gludu ķieģeļu fasādi, tajā pašā laikā iekļaujot noderīgus risinājumus kā lieli stikla paneļi, tādējādi nodrošinot telpām vairāk gaismas. Projektam paredzētās modulārās vienības projektēja un izgatavoja Forta PRO, piedāvājot mūsdienīgus dizaina risinājumus, augstvērtīgu apdari un kvalitāti, ātru moduļu uzstādīšanu objektā, netraucējot citām Londonas vēsturiskajā rajonā esošajām ēkām.

„Mums tas ir unikāls projekts, kas saveda kopā dažādu jomu profesionāļu komandu. Vienas guļamistabas un divstāvu dzīvokļu ātrā uzstādīšana objektā ļāva ietaupīt pasūtītāja laiku, līdzekļus un resursus. Mēs apsveicam „Berkeley Homes” ar iegūto apbalvojumu un ar nepacietību gaidām jaunus veiksmīgus projektus Apvienotajā Karalistē.” – norāda Forta PRO valdes loceklis un Projektu vadības nodaļas vadītājs, Gints Bīmanis.

Videomateriāls par „THE OFFICERS HOUSE” rezidences izveidi:



Par Forta PRO:

Forta PRO izmanto modulārās būvniecības tehnoloģijas, lai uzbūvētu ekoloģiski tīras un ilgtspējīgas ēkas, vienlaicīgi ietaupot enerģiju un laiku. Uzņēmuma izgatavotās augstu standartu modulārās vienības izmanto dažādu daudzstāvu ēku būvniecībā.

Forta PRO izmanto progresīvas ārpus būvlaukuma būvniecības metodes, sniedzot saviem klientiem ātrus modulāros būvniecības risinājumus, minimāli traucējot apkārtējo ēku ekspluatāciju.

8 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page