top of page
Search
  • Forta PRO

BERKELEY HOMES, BYGNING 11 VINDER "ÅRETS PRIVATE BOLIGPROJEKT 2020"-PRIS!

Londons Luxury Apartment Building Modules designet og produceret af Forta PRO og sendt til London


15. oktober 2020 –London, UK- Offsite Awards-dommere annoncerede 2020-vinderne af den prestigefyldte begivenhed i den præfabrikerede verden. I år modtog Offsite Construction Awards over 200 tilmeldinger fra virksomheder, der er i spidsen for branchen med hensyn til innovation og ekspertise. Inden for den konkurrence som Berkeley Homes (East Thames) - bygning 11 - Royal Arsenal Riverside vandt i Offsite Awards-kategorien 'Årets Private Boligprojekt 2020'! Forta PRO producerede den modulære bygning i Letland og sendte alle moduler til London.


Projektet BYGNING 11 - ROYAL ARSENAL RIVERSIDE, London, UK er et godt eksempel på det samarbejde og vellykkede arbejde mellem Forta PRO som en modulær producent, arkitekter, og klienten. Projektet består af luksuriøse lejlighedskomplekser der blomstrer i hjertet af byen - Woolwich området, der kombinerer historisk værdi og moderne bekvemmelighed. Dette var det første samarbejde mellem Forta PRO og Royal Arsenal Riverside. Forta PRO overvåger alle faser, fra indledende design til præfabrikation, forsendelse, samling og efterbehandling, og præsenterede 48 moduler, der blev til et 6-etagers bygningskompleks med 19 nye lejligheder.

Designet skulle indeholde elegance, funktionalitet og den historiske værdi af stedet, da nogle dele af nabobygningen dateres 250 år tilbage. Alle projektdetaljer havde en 3D-Plan, der gjorde det muligt at passe det ind i distriktets indviklede stil med en slank murstensfacade, mens de implementerede brugbare løsninger som store glaspaneler for at tiltrække mere lys. De modulære enheder til projektet blev designet og produceret af Forta PRO, der tilbyder moderne designløsninger, højt niveau af efterbehandling og kvalitet og hurtig modulinstallation på stedet uden at forstyrre andre bygninger i det historiske distrikt i London.

"For os er dette et unikt projekt, der samlede et team af fagfolk fra forskellige brancher. Den hurtige installation på stedet af 1-værelses- og duplex-lejligheder sparede kunden tid, omkostninger og ressourcer. Vi lykønsker Berkeley Homes for prisen og ser frem til flere vellykkede projekter i Storbritannien."- siger Gints Bīmanis, Forta PRO bestyrelsesmedlem og leder af Projektledelsesafdelingen.

Video om fremstillingen af OFFICERS HOUSE beboelsen:



Om Forta PRO:

Forta PRO bruger modulære konstruktionsteknologier til at opføre økologisk rene og bæredygtige bygninger, samtidig med at man sparer energi og tid. De modulære enheder af høj standard, fremstillet af virksomheden, bruges til at konstruere forskellige fleretagers faciliteter.

Forta PRO bruger avancerede off-site byggemetoder som tilbyder deres kunder fast-track modul-- og byggeløsninger med minimal forstyrrelse af de tilstødende anlægs drift.

4 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page